Világító szalagfüggöny

A nyomtatott szalagfüggönyök megvilágítása kétféleképp lehetséges. led világítás szalagfüggöny

A szalagfüggöny felülről LED szalaggal van megvilágítva.

A világítás színe a szalagfüggönyre nyomtatott kép színével összhangba hozható. A led világítás kiválasztásához adunk egy kis segítséget:
A fehér színárnyalat természetes hatást kelt és harmóniát teremt a térben. Bármilyen körülmények közé, bármilyen színösszeállításhoz remekül illik.
A LED szalagok piros, sárga, kék és zöld színekben is kaphatók. Ezek a telt, intenzív, a szemnek kellemes árnyalatok hatással vannak a hangulatunkra: a piros energiát és lendületet ad, felpörget és növeli a teljesítményt, viszont nem ajánlott olyan helyekre, ahol napi 8-10 órát is tartózkodunk, mert izgatottá tehet. A sárga jókedvre derít, és élénkíti a gondolkodást, akár egész napi használatra is ajánlott. A kék megnyugtat, a legpihentetőbb szín: ideális lazulós, pihenős helyekre és teaházakba, csendes bárokba. A zöld ellazít, természetességet sugall és szintén nyugtat, jó választás otthoni felhasználásra, továbbá szépségszalonokba, wellness központokba és orvosi várótermekbe.
Nem tud egyetlen szín mellett dönteni? Az RGB technológiával készült LED szalagokkal pedig bármikor, bármilyen színárnyalatot előállíthat a kedve szerint: egy fáradt munkanap után lazíthat egy kellemes, zöld árnyalattal, a fontos találkozók előtt megnyugtathatja magát kék színekkel, a vendégeskedések elegáns alaphangulatát megadhatja egy kellemes mogyorószínnel, egy vidám baráti összejövetelt pedig folyamatosan váltakozó színekkel dobhat fel. Az RGB LED szalagok ugyanis erre is képesek, ráadásul az egyszerű léptetéses és átúszó színváltakozás mellett összetettebb fényprogramokat is beállíthat.

Napelemes LED világítás, a nyomtatott szalagfüggöny alsó súlyára szerelve.