SZALAGFÜGGÖNY árak

Mennyibe kerül a nyomtatott szalagfüggöny, saját fotóval?

17 990 Ft/m2-től

Ez egy tájékoztató ár. Kérjen egy részletes személyre szabott árajánlatot
MOST!
szalagfüggöny árlista
szalagfüggöny megrendelés
Töltse ki árajánlatkérő űrlapunkat, 24 órán belül küldünk egy részletes látványtervvel ellátott egyedi árajánlatot! Ha kérdése van, hívjon a +36 20 285 2038-as telefonszámon.

A nyomtatott szalagfüggöny árát több tényező befolyásolja:

 • A szalagfüggöny mérete. Mennyiségi kedvezményt, már 10m2megrendelése esetén is adunk.
 • A szalagfüggönyre nyomtatott kép mérete, (ha a kép nem a teljes területre van nyomtatva, csak a befoglaló méret alapján számolunk.)
 • A kép formája, minősége. A szalagfüggönyre nyomtatott képet, úgy kell előkészítsük, hogy azokat 127mm részekre osztjuk. Ezeket a szeleteket úgy alakítjuk át, hogy a szalagfüggöny teljesen zárt állapotában adjon egy összefüggő képet. Zárt állapotban a lamellák valamennyire fedésben vannak, így a szeleteket is el kell tolni. Egy sok apró szöveggel vagy mintával ellátott kép vagy minta esetén okozhat némi többletköltséget, de ez már az árajánlatkérő űrlap visszaigazolásánál kiderül.
 • A karnis színe. A karnis alapszíne fehér. Lehetőség van a szalagfüggöny karnisát színterezni (porfestés) a RAL színskála bármely színére.
 • A szalagfüggöny megvilágítása. A szalagfüggöny, alapjában véve egy árnyékoló eszköz, de a nyomtatás után egy dekorációs elem vagy reklámhordozó felület lesz belőle. Ez adta az ötletet a megvilágításhoz. Két típus készítünk:
  1, A karnisra szerelt, ragasztott LED szalag,
  2, A szalagfüggöny lamelláinak alsó részére szerelt napelemes LED világítással.
 • Megrendelés esetén, ha a felszerelést saját kezűleg végzi, futárral elküldjük rendelését INGYEN!
 • Amennyiben a felszerelést Nekünk kell végezni, csak a kiszállás költségét számoljuk fel, a felszerelés INGYENES!