NYOMTATOTT SZALAGFÜGGÖNY

Szalagfüggönyeink anyaga:

nyomtatott tűzálló szalagfüggöny fényzáró szalagfüggöny nyomtatás antibakteriális szalagfüggöny nyomtatás
  • - tűzálló
  • - fényzáró
  • - antibakteriosztatikus

Szalagfüggöny info

A nyomtatott szalagfüggöny szélessége maximum 3 méter lehet. Ha ettől szélesebbre van szüksége azt kettő vagy több darabból állítjuk össze. A magassága 4 méter lehet.

A karnis magassága összesen: 50mm. Ennyi hely kell a mennyezet és az ablak teteje között, hogy ki tudjuk nyitni a nyílászárót.
A megadott méretek a karnissal együtt értendők.

Kétféleképpen rögzíthető:

Oldalfara, a fali konzol segítségével.

Mennyezetre, a klipsz is elegendő.

Szalagfüggöny mérése

A szélesség az ablaknyílás szélein érjen túl legalább 15cm-rel. (amennyiben lehetséges)szalagfüggöny mérése

Így biztosítjuk, hogy oldalról ne jusson be fény és ne lehessen belátni kintről.
A magasság megadásánál az alsó rész ne érintkezzen a talajjal sem a fűtőtestekkel, ezekben az esetekben 3-5cm-rel hagyjuk rövidebbre a szalagfüggönyt.

A szalagfüggöny mérésével, vagy a felszerelésével kapcsolatban hívja szakértőnket!

szalagfüggöny felszerelés

Ha nem szeretne a felszereléssel foglalkozni, bízza ránk!

Ingyenesen felszereljük a nyomtatott szalagfüggönyöket, bárhol az országban!*

* A kiszállási költséget számoljuk csak fel.

Szalagfüggöny felszerelése

A felszereléshez szüksége lesz ezekre:

létra a szalagfüggönyhöz szalagfüggöny fúró csavarhúzó szalagfüggöny mérőszalag szalagfüggöny  vízmérték szalagfüggöny felszereléshez
  • Fúrógép/csavarozó gép
  • Csavarhúzó
  • Mérőszalag
  • Vízmérték
  • Létra
  • Barkácsérzék :)
szalagfüggöny fali konzol szalagfüggöny felszerelése falra szalagfüggöny konzol rögítés
A csomagban megtalálja a szalagfüggöny falra rögzítéséhez szükséges alkatrészeket.
Kér méter szélességig két rögzítési pont, e fölött három vagy négy is kellhet. Az "L" alakú fali konzolok, az oldalfalra való rögzítéshez szükségesek. A plafonra szereléshez elegendő a klipsz is.
A fali konzol helyét mérjük ki és jelöljük meg. Használjunk vízmértéket a felszerelés helyének megjelölésekor. Ha nincs vízszintben a karnis, úgy a lamellákra nyomtatott kép eltorzulhat. Először is a szalagfüggöny konzolt rögzítjük a falra. 8-as fúróval lyukat fúrunk, 8-as tiplit teszünk a lyukba és reisser csavarral rögzítjük.
nyomtatott szalagfüggöny saját fotóval A konzolok vízszintesen helyezkedjenek el, ezt vízmértékkel vagy a plafontól mért egyforma távolsággal érhetjük el. szalagfüggöny nyomtatás
Ezután a konzolokhoz tartozó fémfüleket felszereljük úgy, hogy a fémfülek egyforma távolságra helyezkedjenek el a konzolon valamint a faltól mért távolság megegyezzen.
hogyan kell a szalagfüggönyt felszerelni
A szalagfüggöny karnist belepattintjuk a fém fülekbe, törekedve arra, hogy a konzoloktól mért távolság a karnis mindkét végén egyforma legyen.
felszerelés szalagfüggöny szalagfüggöny vállfa beakasztás szalagfuggony karnis rögzítés 
Így néz ki a felszerelt karnisunk önmagában, a függöny nélkül. A szalagfüggöny lamellákat ilyen módon kapja meg a csomagban. A műanyag fülecskék a szalagfüggöny vállfák, amiket a következő képen látható akasztókra kell pattintani olyan sorrendben, ahogy a csomagban megtalálja. Ezekre a fülekre kell ráakasztani a szalagfüggöny vállfákat. Ügyeljünk arra, hogy ezek a kapcsok egymás mellett helyezkedjenek el, így könnyebb felakasztani rájuk a függönyt. Ha szét vannak ezek csúszva, akkor a függöny kezelőzsinórjával egymás mellé húzzuk, és addig forgatjuk, míg velünk szemben lesznek az akasztók.
szalagfüggöny felakasztása szalagfüggöny nyomtatás  reklámszalagfüggöny
A függönyt sorban ráakasztgatjuk a fülekre, az összetekercselt függönyt a kezükben tartjuk mindaddig, míg az összes nincs ráakasztva, majd lassan leengedjük a párkány felé. Az alsó részében találhatóak a súlyok, amelyek kiegyenesítik az összetekercselt függönyt, a súlyokat pedig gyöngysor köti össze, hogy külön-külön ne mozduljanak el a lamellák. Végül kipróbáljuk a szalagfüggönyt. A kezelősúlyos zsinórt húzva az oldalirányú mozgást, a gyöngysort húzogatva pedig a szalagfüggöny lamellák forgását irányítjuk. Először mindig a vízszintes mozgást végezzük el, míg teljesen el nem húzódik a karnison, majd utána forgassuk a kívánt állásba.
szalagfüggöny reklám